Warning: Declaration of CycloneSlider_ExportPage::render_page($post) should be compatible with CycloneSlider_WpAdminSubPage::render_page() in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cyclone-slider-2/src/CycloneSlider/ExportPage.php on line 5 Warning: Declaration of CycloneSlider_ImportPage::render_page($post) should be compatible with CycloneSlider_WpAdminSubPage::render_page() in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cyclone-slider-2/src/CycloneSlider/ImportPage.php on line 167 Unsere Hunde | Me and My Best Friend Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560
Select Page

Onze honden

 

Onze honden zijn allemaal vrije, vrolijke en vriendelijke Aussies. Ze zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen die van het buitenleven houden, die hondensporten willen doen en de hond mee willen nemen met joggen, paard rijden, vakanties en dergelijke… 

De honden waarmee we fokken voldoen aan normale gezondheidseisen. Sinds korte tijd zijn er een heleboel vervelende erfelijke ziektes bij Aussies met genetisch onderzoek op te sporen. Hier maken wij natuurlijk graag gebruik van. De kosten van de testen zijn hoog, maar gezondheid voor alles. Soms zijn de uitslagen niet leuk, maar dan passen we ons fokdoel daarop aan.

Vraag gerust meer informatie over onze honden en al deze ingewikkelde onderzoeken! Ik leg graag alles uit.

Hieronder al onze honden, op volgorde van leeftijd. Elke hond heeft een eigen pagina als je op meer info klikt.

 


Four Beat’s Megan (black tri female, geboren 18 januari 2012)

Deze knappe black tri teef is uitgegroeid tot een geweldige hond. Zo eentje die je maar zelden tegen komt! Volledig betrouwbaar met de kinderen, lief, altijd vrolijk, gehoorzaam, kan zichzelf vermaken, blaft alleen als er iets is, slim en enorm stabiel! Meer info Megan.

 

Me and My Best Friend James (blue merle male, geboren 18 januari 2012)

James is een heel goed gebouwde blue merle reu, een trouwe ziel. James is intens, houdt van zijn mensen, wil graag de baas in de roedel zijn, maar kan wel enorm spelen. Een heel sportieve hond met een goed uithoudingsvermogen. Meer info James.

 

 

Me and My Best Friend Jazz (black bi, female, geboren 22 april 2013)

Jazz is een black bi met weinig wit dochter van Megan en James, van hun eerste nestje geboren: 2013. Ze kregen 5 reuen en 1 teefje… we hadden dus geen keus, maar dat was ook niet nodig. wat een mooie en leuke dame is dit! Meer info Jazz.

 

My Love´s Strong Man with Heart (red merle male, geboren 21 januari 2014)

Onze Benjamin is een mooie red merle reu om de variatie van onze fokgroep uit te breiden. Aangezien ik van relaxte natuurlijke dekkingen hou, is het erg fijn om eigen dekreuen te hebben. Deze moeten dan wel erg goed zijn. En dat is deze kleine reu! Meer info Ben

Saddletramp Judy (red tri female, geboren 26 september 2014)

Judy is een prachtig red tri teefje, wat onze fokgroep aanvult met haar mooie bloedlijnen, sterk pigment en geweldig open vrolijk karakter.