Warning: Declaration of CycloneSlider_ExportPage::render_page($post) should be compatible with CycloneSlider_WpAdminSubPage::render_page() in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cyclone-slider-2/src/CycloneSlider/ExportPage.php on line 5 Warning: Declaration of CycloneSlider_ImportPage::render_page($post) should be compatible with CycloneSlider_WpAdminSubPage::render_page() in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cyclone-slider-2/src/CycloneSlider/ImportPage.php on line 167 Puppies en ons fokdoel | Me and My Best Friend Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/meandmybestfriend.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Puppies en ons fokdoel

Wij fokken puppies met als doel gezonde, vrolijke en vrije pups aan vriendelijke baasjes te kunnen geven! 

Dat lukt alleen met een ENORM goede socialisatie. We bieden de pups zoveel mogelijk verschillende prikkels aan. We kijken goed naar onze pups, zodat we ze goed kunnen begeleiden. Door kennis en ervaring weten we, wat ze nodig hebben. De nieuwe eigenaren kunnen dan ook altijd bij ons terecht voor gepaste opvoedtips en trainingadviezen.

We maken er werk van!

Zodat de nieuwe eigenaren zo min mogelijk problemen met de puppies krijgen en daardoor de pups kunnen uitgroeien tot vrije en vrolijke honden die hun hele leven welkom zijn in het gezin!

30 april (77)-800 20130528 (77)-800-800 DSC_0300-800

Gezondheid

De ouders van onze puppies zijn onderzocht op erfelijke afwijkingen die bij dit ras kunnen voorkomen en vrij bevonden. Kijk maar eens op onze honden. Onze puppies worden volgens schema ontwormd, geënt en door een dierenarts met 6 weken gezondheids gekeurd. Hiermee geven we zoveel mogelijk garantie op gezonde pups. We geven de nieuwe eigenaren tips mee om de pup zo gezond mogelijk te laten opvoeden. Gezonde voeding en passende beweging zijn hierbij het belangrijkste.

Socialisatie

Onze puppies worden vanaf de geboorte passend aan de leeftijd gesocialiseerd, waarbij mijn twee kinderen, de andere honden en poezen de hoofdrol spelen. Een hond die goed is met kinderen is veel waard! En mijn kids hebben de tijd van hun leven met de babies!  

Niet alleen worden ze in de huiskamer geboren, leven in huis, tussen kinderen, katten, andere honden. Bezoek is welkom… Ze horen stofzuiger, harde geluiden etc… Maar we zorgen er ook voor dat de pups volgens imprintmethoden en de laatste gedragsonderzoeken opgroeien. Zoals de geurimprint bij pasgeboren pups aanraadt, nemen we de kleintjes elke dag minimaal 15 minuten in handen en aaien we ze.

20130528 (196)-800-800 DSC_0306-800 20130518 (4)-800-800

We bieden zoveel mogelijk verschillende prikkels aan. Ze gaan uitgebreid mee in de auto om autoziekte te voorkomen. We zorgen ervoor dat de pups tegen een stootje kunnen door verschillende handelingen. Zorgen er goed voor dat het zindelijkheidsbesef wordt gestimuleerd, wennen de kleintjes aan een bandje… etc. We kijken goed naar elk individuele pupje wat deze nodig heeft, kunnen zo de nieuwe eigenaar zoveel mogelijk opvoedtips mee te  geven. De nieuwe eigenaren kunnen dan ook altijd bij ons terecht voor opvoedtips en trainingadviezen (want opvoeden en trainen zijn twee verschillende dingen! We hebben hier ook een hondenschool en educatieve hondenvakanties ter ondersteuning!). Zodat de nieuwe eigenaren zo min mogelijk problemen met de puppies krijgen en daardoor de pups kunnen uitgroeien tot vrije en vrolijke honden die hun hele leven welkom zijn in het gezin!

Onze pups krijgen ASCA registratie papieren. Ze worden gechipped en krijgen een paspoort.

Heeft u vragen of interesse in een  pupje van onze fokkerij, stuur een e-mail naar: Toril Strooper