Select Page

Onze reuen

 

Hier staan onze dekreuen op volgorde van leeftijd. Onze mannen leven bij ons in huis en hebben een sportief bestaan. Beide doen niet specifiek aan hondensporten maar zijn de hele dag met ons mee, paarden controleren , wandelen, de kinderen ophalen, schapen verzetten etc. Echte boerderij-familiehonden dus.

Zij staan ter dekking voor gezondheids goedgekeurde en vriendelijke teven!

 


Me and My Best Friend James (blue merle male, geboren 18 januari 2012)

 

James is een heel goed gebouwde blue merle reu met sterk pigment. Een trouwe ziel, wat serieuzer dan Megan. Maar Megan is dan ook écht een vrolijke flierefluiter… dat zie je zelden bij honden. James is intens, houdt van zijn mensen, wil graag de baas in de roedel zijn, maar kan wel enorm spelen. Een heel sportieve hond, krachtig gebouwd, met een goed uithoudingsvermogen.

My Love´s Strong Man with Heart (red merle male, geboren 21 januari 2014)

Onze Benjamin is een mooie red merle reu om de variatie van onze fokgroep uit te breiden. Aangezien ik van natuurlijke en relaxte dekkingen hou, is het erg fijn om eigen dekreuen te hebben. Deze moeten dan wel erg goed zijn. En dat is deze kleine reu! Als hij oud genoeg is krijgt hij alle gezondheidstesten!  Daarna zal Ben ook voor andere teefjes ter dekking staan.