Onze honden

 

Onze honden zijn allemaal vrije, vrolijke en vriendelijke Aussies. Ze zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen die van het buitenleven houden, die hondensporten willen doen en de hond mee willen nemen met joggen, paard rijden, vakanties en dergelijke… 

De honden waarmee we fokken voldoen aan normale gezondheidseisen. Sinds korte tijd zijn er een heleboel vervelende erfelijke ziektes bij Aussies met genetisch onderzoek op te sporen. Hier maken wij natuurlijk graag gebruik van. De kosten van de testen zijn hoog, maar gezondheid voor alles. Soms zijn de uitslagen niet leuk, maar dan passen we ons fokdoel daarop aan.

Vraag gerust meer informatie over onze honden en al deze ingewikkelde onderzoeken! Ik leg graag alles uit.

Hieronder al onze honden, op volgorde van leeftijd. Elke hond heeft een eigen pagina als je op meer info klikt.

 


My Love´s Strong Man with Heart (red merle male, geboren 21 januari 2014)

Onze Benjamin is een mooie red merle reu om de variatie van onze fokgroep uit te breiden. Aangezien ik van relaxte natuurlijke dekkingen hou, is het erg fijn om eigen dekreuen te hebben. Deze moeten dan wel erg goed zijn. En dat is deze mooie reu! Ben werd goed gekeurd en kreeg al snel daarna tien prachtig toverbal puppies met Megan. Hij is een geweldig lieve vader! Altijd lief met de kinderen en een hele hartelijke enthousiaste stabiele hond.

Meer info Benjamin: click hier.


Four Beat’s Megan (black tri female, geboren 18 januari 2012)

Deze knappe black tri teef is uitgegroeid tot een geweldige hond. Zo eentje die je maar zelden tegen komt! Volledig betrouwbaar met de kinderen, lief, altijd vrolijk, gehoorzaam, kan zichzelf vermaken, blaft alleen als er iets is, slim en enorm stabiel!  Ze kreeg met Me and My Best Friend James twee heerlijke nesten waarvan we Me and My Best Friend Jazz hebben aangehouden. Nadat Benjamin goed gekeurd werd, heeft ze nog een prachtig toverballennestje van hem gehad.

Meer info Megan.

 


Me and My Best Friend Jazz (black bi, female, geboren 22 april 2013)

Jazz is een black bi met weinig wit dochter van Four Beats Megan en Me and My Best Friend James, van hun eerste nestje geboren: 2013. Ze kregen 5 reuen en 1 teefje… we hadden dus geen keus, maar dat was ook niet nodig. wat een mooie en leuke dame is dit! Meer info Jazz.

 


Saddletramp Judy (red tri female, geboren 26 september 2014)

Judy is een prachtig red tri teefje, wat onze fokgroep aanvult met haar mooie bloedlijnen, sterk pigment en geweldig open vrolijk karakter. Zij woont in Schotland waar ze bij vriendin Haily een avontuurlijk leven heeft…  Als vaste girlfriend van Me and My Best Friend Raven (Me and My Best Friend James x Four Beats Megan) zal ze hopelijk een aantal mooie puppies geven.

Meer info: soon…